Karin Collart | Over mij
Begeleiding bij afscheid door Karin Collart. Een passend afscheid voor uw dierbare
uitvaart begeleiding, uitvaart regelen, begeleiding bij afscheid, karin collart, gedicht uitvaart, hulp bij uitvaart, ceremonie begrafenis geldrop, ceremonie uitvaart geldrop, uitvaart begeleiding eindhoven, uitvaart begeleiding geldrop, uitvaart begeleiding valkenswaard
15593
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15593,ajax_updown,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode-title-hidden,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-7.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.4.4,vc_responsive

Tijdens mijn jarenlange werkzaamheden in het assurantievak voelde ik mij steeds meer geroepen om op een andere manier betrokken te zijn bij mensen. Daarom stapte ik in 2005, na de post-hbo-opleiding Ritueel begeleiden bij afscheid afgerond te hebben, bewust over naar deze dienstverlening.

Als een van de eerste persoonlijk begeleiders in Nederland werk ik zelfstandig en ben ik full time beschikbaar voor families en uitvaartverzorgers. Ik ben aan­ge­slo­ten bij de Landelijke Beroeps­vereni­ging van Ritueel­bege­leiders.

Voor mij voelt het als een roeping om nabestaanden bij te staan in tijden van overlijden. Vaak zijn de nabestaanden overmand door verdriet, zodat zij er zelf niet toe komen om het afscheid goed in te vullen, de emoties te verwoorden. En daar ligt mijn kracht, door goed te luisteren en mijn jarenlange ervaring kan ik de juiste adviezen geven om het afscheid persoonlijk te maken en het de gepaste vorm en inhoud te geven.

Van mijn diensten wordt het meest gebruik ge­maakt bij niet-kerkelijke uitvaarten.

Ik doe dit werk met hart en ziel en volle overgave en voel me dankbaar dat ik dit mooie werk mag doen.

Met een hartelijke groet,

Karin Collart

Met hart en ziel…